Munkateljesítmény díjazása!

2020.02.03.

Az elmúlt időszakban megnövekedett azoknak a kuvasz gazdáknak a száma akik a kutyájukat képzik. Az egyesület vezetősége ezt a munkát ugyan olyan fontosnak tartja mint a kutyák bemutatását a kiállításokon. A képzés sok munkával jár, egy - egy képzet Kuvasz kitűnő népszerűsítője a fajtának. Ezt a munkát szeretné az egyesületünk díjazni, az egyesületi vacsorán. A díjazással szeretnénk hagyományt teremteni.

Minden évben azokat a kutyákat jutalmaznánk akik az előző évben sikeres FCI, MEOESZ  által elismert vizsgát, vagy a rendvédelmi szervek vizsgáját sikeresen letették. A vizsgát igazolni a kiállított bizonyítvánnyal vagy a teljesítményfüzet másolatával lehet. A vizsgát bejelenteni az M.K.F.E. ETSZ székhelyére beküldött másolatokkal lehet az „Év Kuvasza” pályázat beadási határidejéig. A bejelentést küldhető a postai címre, Magyar Kuvasz Fajtagondozó egyesület 1590 Budapest Pf.:214 vagy a talizman848@gmail.com elektronikus címre.

2020 évben első alkalommal kerülnek elismerésre a vizsgával rendelkező kuvaszok. Ezért nem csak a 2019 évben vizsgát tett kuvaszok adatait kérjük, hanem minden olyan élő kutyát szeretnénk jutalmazni amelyik rendelkezik FCI, MEOESZ által, vagy rendvédelmi szerv által igazolt teljesítményvizsgával."

Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület vezetősége

Vissza
Támogatóink