Regisztrált kennelek

Kuvasz tenyészetek térképe

Bivalytói Büszke Kuvasz kennel

Simon György +36204726334

Bükki Botos Kuvasz Kennel

Fodor József

Dunamenti Jeles Kuvasz Kennel

Haluskáné Taar Enikő

Edelény Kerti Kuvasz Kennel

Juhász Péter vagyok, Edelényben lakom, 1990-ben kezdtem kuvaszozni. 1996-ban váltottam ki az Edelény - Kerti kennelnevet, azóta sok szép sikert értem el a kuvaszaimmal s persze kevésbé szépeket is, de így kerek a történet. 2005-ben bronzkoszorús, 2007-ben ezüstkoszorús, majd 2013-ban az aranykoszorús mestertenyésztő lettem. Az én álmom egy olyan kuvasz ami mind jellemben, mint küllemben egy erős de szikár valamint a másodlagos nemi jelleget híven tükröző egyed legyen. Tisztelettel: Juhász Péter
Telefonszám: +3630 7585 383
E-mail cím: edelenykerti75@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/juhasz.peter.50

Erdőszéli Fehér Ördög Kuvasz Kennel

Vince Norbert

Fehér-Morcos Kuvasz Kennel

Pető Zoltán

Fülöphegyi-Fehér Kuvasz Kennel

 
Pál Erika vagyok, a Balaton északi partján Révfülöpön élek. 12 éve vásároltuk az első kuvaszunkat Fehér-Morcos Rózsást, aki 2013 -ban Magyarországon Világgyőztes BIS címet szerzett. A jelenlegi, szintén többszörös győztes tenyészszukáim Rózsás leszármazottai.
Elérhetőségek:
Facebbook: Fülöphegyi-Fehér Kuvasz kennel,
Révfülöp,
E-mail: palerika62@gmail.com.
Tel: +36705938539

Gyökérfalvi Kuvasz Kennel

Dr Gyökeres Sándor

Halasi-Pásztor Kuvasz Kennel

Varga Zoltán

Hegyvidék őre Kuvasz Kennel

Bak Attila

Jankaházi-Vagány Kuvasz Kennel

Tisztelt Tagság! Gallai András vagyok Győr mellett,Koroncón élek a feleségemmel Mariannal. A Jankaházi-Vagány Kuvasz kennel tulajdonosai vagyunk.Jelenleg két kuvaszunk van akiket imádunk.Megyeri-Nomád Érsek "Basa"és Edelénykerti Remény "Remcsi". Nagyon sok kiállításon szerepeltek,mind a kettő szép eredményekkel.Célunk a fajta minél jobb minőségű fenntartása,mind küllemben mind temperamentumos! Ezért a lehetőségeinkhez képest igyekszünk mindent megtenni.Az újonnan megválasztott vezetésben hatalmas akarást és erőt érzek.Szerintem most állt össze igazán a dolog! Elérhetőségeink: András,+3620 984 46 87, Mariann, +3620 314 00 46. Email: gallai.andras@gmail.com,  nemeth-mariann@freemail.com Üdvözlettel és Baráti öleléssel! Mariann és András

Kajdacs Szépe Kuvasz Kennel

Tar Zoltán

Kővágó Védelmezője Kuvasz Kennel

Lupsa Péter

Kulcsos Lujza Kuvasz Kennel

Kurcamenti Becses Kuvasz Kennel

Keresztes-Nagy Nikolett

Nádas Kincse Kuvasz Kennel

Horváth Angéla

Pataki Pásztor Kuvasz Kennel

Szabó Attila

Pusztahegyi Bátor Kuvasz Kennel

Nagy Róbert vagyok a Pusztahegyi Bátor kennel tulajdonosa.
2011-ben Géczi Imrétől vásároltam Hun-Zazholm Őszikét "Dana".
2014 november óta 5 alom született kennelünkben. Kiemelkedő kiállítási és pásztorkutyás eredményeket értek el kutyáink. Ennek eredménye, hogy 3 alom után sikerült bronzkoszorús mestertenyésztő címet szerezni. Tenyészcélunk, a küllemi tulajdonságok mellett a megfelelő idegrendszerrel megőrizni ezt az ősi magyar fajtát, a jövő nemzedék számára.

Pusztatenki Kuvasz Kennel

Komlósi Béla

Rimaparti Pásztor Kuvasz Kennel

Rektori Norbert

Rózsakerti-Nemes Kuvasz Kennel

Tanyó Mónika

Táplánszentkereszti Kuvasz Kennel

Tenyészetünk az ország nyugati részén a Szombathely melletti Táplánszentkereszten található. Gyerekkorom óta szeretem és foglalkozom kutyákkal. Kezdetben német juhászkutyákat tenyésztettem – majd 1988-ben vásároltam az első kuvaszom, a Rába mellett található tanyám őrzésére. Itt mindig volt egy, kettő, vagy három kuvaszunk.
Lányom születése után Táplánszentkereszten telepedtünk le. A kuvaszok iránti szeretetünk töretlen volt, így az új helyre is őket kerestük. Számunkra a nagyméretű, erős testű kutyák a kedvencek. Falkánk két rangidős szukája 2011-ben került hozzánk – Borza Parti Őrség Pergő és Györgyudvari Temes. 2016-ban szívbetegség miatt elpusztult kanunk helyett vásároltuk meg a Szerbiából származó Homokpusztai Haramia Jobbágyot, akinek szépsége sokakat elvarázsolt. Ekkor döntöttünk úgy, hogy kuvasz tenyésztésbe kezdünk. HH Jobbágy számtalan fajta győztes címet szerzett az évek alatt, 2017-ben Lipcsében a világkiállításon a 2. legszebb kan kutya lett, majd 2019-ben Welsben Európa Győztes címet szerzett. Tenyészszukáinkat kiskorukban már hozzá választottuk: Fehér Morcos Jégvirág, Halasi-Pásztor Kedves, majd Fehér Morcos Ibolya lettek az új családtagok. Saját tenyésztésű szukánk HCH Táplánszentkereszti Böbe (HH Jobbágy * FM Jégvirág) 5. almunk anyja. Négy év alatt az 5 alomból 32 kuvasz kölyköt törzskönyveztettünk. A kiskutyák a kuvasz jó hírét vitték Ausztriába, Horvátországba, Németországba, Norvégiába és Szerbiába is.
Új reménységünk Táplánszentkereszti Eszes – akit 2022. májusában mutatunk be a pápai kiállításon. Reméljük Jobbágy nagypapa nyomdokaiba lép és sok szépséges kiskuvasszal ajándékoz meg minket.
Horváth család(Károly, Krisztina és Sára)

Terepráró Kuvasz Kennel

Surányi Kriszta

Vértesi-Selymes Kuvasz Kennel

Juhász Gábor
06205332523
juhaszg90@gmail.com
2120 Dunakeszi, Kézay Simon u 9/A

Viharsarki Betyárűző Kennel

Kovács Imre vagyok a Viharsarki Betyárűző Kennel tulajdonosa Békéscsabáról.
A nyolcvanas évek elején, mint gyermek ismerkedtem meg a fajtával és rajongásom azóta is töretlen. Felnőttként a 2000-es évek elején alapítottuk meg tenyészetünket, majd a klubéletbe is belecsöppentünk, olyannyira hogy 2008-ban az Európa Kutyakiállításon a kuvasz pavilonért feleltünk. Az ott végzett munkánkat a MEOE is elismerte és Ezüstkoszorús jelvényével tüntetett ki. Részt vettünk a Kuvaszok és Nagyragadozók Program első lépéseiben. Az akkori MEOE-HKK tagságának bizalmából először vezetőségi póttagként, majd vezetőségi tagként segítettem a klub munkáját.
Mind az alapító, mind a saját tenyésztésű kutyáinkkal számtalan szép eredményt sikerült elérnünk, melyet a szakma is elismert és ezáltal lettünk  2010-es évben az Év tenyészete.
A kuvaszhoz való hozzáállásunkat a régi netboardos mottónk fejezi ki a legjobban: "Egy cél lebegjen a szemünk előtt, felemelni a kuvaszt az őt megillető helyre!!"
Támogatóink