Tájékoztató!

2015.04.11.

„Az egyesület jogállása: Közhasznú szervezet lett."

Tájékoztató!

Kedves Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület /MKFE ETSZ/ Tagjai, nem Tagjai, Kedves Barátaink!

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy Egyesületünk ismét egy fontos állomáshoz érkezett, újabb sikert könyvelhetünk el!

„Az egyesület jogállása: Közhasznú szervezet lett.

A közhasznú jogállás megszerzésének időpontja, a jogerőre emelkedés, 2015. január 28. napja.

A közhasznúság elérésének feltétele volt, hogy közhasznú, illetve állami feladatot ellenszolgáltatás nélkül önkéntesen végezzen vezetőségünk, tagságunk.

Ez a siker egy fontos üzenet, közösségünk összefogásáról, erejéről, a tenni akarásról, a tenni tudásról, melynek fundamentuma, egymás tisztelete, megbecsülése, a baráti légkör, a kuvaszfajta iránti elkötelezettség. Az elért eredményeinkért keményen megküzdöttünk, keményen megdolgoztunk, sok munka fekszik benne. Mindenkinek köszönet érte!

Mint közhasznú szervezet sokkal több lehetőségünk lesz pályázatokat megcélozni, hogy tevékenységünket valóban magas szakmai, tudományos szinten tudjuk végezni szeretett fajtánk a kuvasz fennmaradásának érdekében.

A közhasznúság elérésével jogosulttá váltunk az adó 1% - ok kedvezményezettkénti elfogadására. Kérjük Egyesületünk tagjait és minden kuvaszkedvelőt, aki egyetért céljainkkal, hogy adója 1% - val támogassa munkánkat.

Pischoff Ferenc

Elnök

MKFE ETSZ Vezetősége nevében.

2015. január 30.

Vissza
Támogatóink