Sikeres pályázat!

2019.07.28.

Sikeres pályázat!

Tisztelt MKFE Tagjaink!

„Közös Értékünk a kuvasz 2019” című pályázatunkat az Agrárminiszter döntése alapján egyszeri 3.850 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti.

Örömmel értesítelek benneteket, hogy az Agrárminisztérium által meghirdetett, a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2019 kódjelű pályázati felhívására benyújtott HUNG-2019/5526 pályázati azonosító számon nyilvántartásba vett „Közös Értékünk a kuvasz 2019” című pályázatunkat az Agrárminiszter döntése alapján egyszeri 3.850 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti.

A befogadott pályázatok formai értékelését a Támogató illetékes szervezeti egysége a Hungarikum Főosztály, a szakmai értékelést pedig Miniszter által felkért Bíráló Bizottság a Főosztály közreműködésével végezte. A Miniszter a Bizottság javaslata alapján döntött a támogatásban részesülő pályázatokról.

A támogatást célzottan az 1996-ban kiadott „A Kuvasz” könyv megújult kiadására 2 300 000 Ft.-ot, valamint a „Kuvasz Őr Program” finanszírozására 1 550 000 Ft.-ot kaptunk.

Köszönetet mondunk mindazoknak is, akik az MKFE felhívására erkölcsi és anyagi támogatást nyújtottak „A Kuvasz” könyv megjelenéséhez, bíztak Egyesületünkben, kitűzött céljaink megvalósításában. Köszönjük a könyvkiadásra befolyt egyéni felajánlásokat, az összegyűlt 129 000 Ft.-ot.

Az évek óta tervezett és ez idáig anyagi forrás hiányában késlekedett közös kincsünk „A Kuvasz” könyv megújult kiadása remélhetőleg hamarosan a kuvasz kedvelők polcára kerülhet.

Ezzel az örömteli sikerrel magas szinten is elismerést nyert eddigi munkánk.

A továbbiakban ugyanúgy, mint eddig alázattal, példaértékű összefogással, magas szakmai szinten, egymást és másokat is megbecsülve kuvaszos akarattal végezzük munkánkat és lépjünk mindig egy kicsit előbbre.

Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület nevében,

Pischoff Ferenc

MKFE elnök Budapest, 2019. július 28.

Vissza
Támogatóink