Hírlevél

Hírlevél
2023.02.20.

Hírlevél 2023/1

Tisztelt Tagtársak,


A Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület vezetőségének nevében ezúton kívánok tájékoztatást adni egyesületünk életét érintő aktuális információkkal kapcsolatban.

Mindenekelőtt köszönjük, hogy tagsági viszonyukat megújítottak 2023-ra!

Amennyiben ez még nem történt meg, kérjük, vegyék figyelembe, hogy egyesületünk díjszabása 2023.03.01-től a 1.sz. melléklet szerint változik, amely a tagdíjat is érinti!
A melléklet tartalmazza szolgáltatásaink listáját, köztük az újonnan bevezetésre kerülő lehetőségként az alkalmi tényeszszemle díjját is.

A Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület éves programja a 2.sz. melléklet szerint került megtervezésre. Figyelembe véve a 2023 évben bekövetkezett változásokat – beleértve PETŐ Zoltán tagtársunk tragikus elveszítését – próbáljuk tartani a korábbi vezetőségi ülésen (Kápolna, 2022.11.27-i)  összeállított programot és mindent elkövetünk annak megvalósításának érdekében. (A program változtatás jogát a vezetőség fenntartja.)

Számítunk a tagság aktív részvételére, felmerülő kérdésekkel, igényekkel kapcsolatban állunk rendelkezésre!

A tervezett program szerint, 2023 első rendezvénye a hagyományos évzáró-évnyitó közgyűlésünk, melynek időpontja tervezetten 2023. március 04. 10:00 óra a TÁPIÓSZENTMÁRTON-i Kincsem Lovaspark Éttermében. (Részletek az alapszabályunknak megfelelően, külön értesítésben lesznek megküldve, KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ-ban)!

Mivel a KÖZGYŰLÉSEN alapszabály módosítást is tervezünk előterjeszteni, az új alapszabály tervezetet 3.sz. mellékletben csatolva küldjük tagjaink részére véleményezésre!

FONTOS!

Az „év kuvasza pályázat”ok beérkezésének határideje postai úton: 2023.02.28-a (levelezési cím: Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület 3931 Mezőzombor, Kölcsey u. 45.) illetve személyesen leadhatóak az 2023.03.01-én a nyilvános vezetőségi ülésen, melynek helyszínéről szinten későbbiekben adunk tájékoztatást!

A pályázatokat zárt borítékban kérjük beadni (a borítékra kérjük rá: „év kuvasza pályázat”), melyeket a 2023.03.01-re összehívott vezetőségi ülésen fog kiértékelni a megjelentekből megválasztott értékelő bizottság!
Kizárólag fenti a határidőkig beérkezett pályázatokat tudjuk elfogadni!

A pályázatokat az elmúlt években használt pontrendszer alapján fogjuk értékelni.

Vezetőségünknek fontos a tagság véleménye! Nyitottak vagyunk a tagjaink által megfogalmazott kritikákra és észrevételekre, mert hisszük, hogy az a közösség fejlődésének érdekeit szolgálja! A kuvasz fajta felemelkedését csak egy konstruktív és tenni akaró tagság fogja tudni megvalósítani!
Várunk minden előremutató javaslatot, észrevételt, annak érdekében, hogy egyesületünk valódi összetartó közösségé formálódjon!

Kérjük, fogadják megkülönböztetett tiszteletünket!

Mezőberény, 2023. február 6.
SZABÓ István
Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület elnöke

2023_1-hirlevel.pdf

20230301-dijszabas.pdf

2-sz-melleklet_2023-mkfe-program_1.pdf

Vissza
Támogatóink