MEOE Szövetség tájékoztatása 2013.december 10.

2013.12.10.

Örömmel tájékoztatom tagjainkat és minden érdeklődőt, hogy szervezetünk a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége a Vidékfejlesztési Minisztériumhoz benyújtott pályázata alapján kinevezésre került mint államilag kijelölt kinológiai szövetség.MEOE Szövetség tájékoztatása 2013.december 10.

Tisztelt Sporttársak!  Hölgyeim és Uraim!

 

Örömmel tájékoztatom tagjainkat és minden érdeklődőt, hogy szervezetünk a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége a Vidékfejlesztési Minisztériumhoz benyújtott pályázata alapján kinevezésre került mint államilag kijelölt kinológiai szövetség.

Ezzel a kinevezéssel lehetőségünk van a mai naptól az FCI export pedigrék és az FCI kennelnevek kiadására. Az ügyintézést 2013. december 12. 8:00 órától ismét megkezdjük ügyfélszolgálatunkon! 

Megoldódott továbbá az össz-fajtás CAC és CACIB kiállítások rendezésének koordinálása, lebonyolítása. Ez alapján a mai napon elrendeltem a Fehova-Budapest 4 x CACIB kiállítás meghirdetését 2014. február 13-14-15-16-ra.

Pár nap türelmet kérek az érdeklődőktől a kiállítás bírólistájának megjelenéséig.

A késői meghirdetés végett módosítottam a nevezési határidőket, ez alapján első kategóriás nevezési időszak: 2014. január 6., második kategóriás nevezési időszak: 2014. január 25.

Honlapunkon található tenyésztőszervezeti listában szereplő klubok vonatkozásában készen állunk a származási lapok kiállítására, kérem a Tisztelt tenyésztőket, hogy problémáikkal keressék a fajtájuk elismert tenyésztő szervezetét.

Bízom benne, hogy azok az ETSZ-ek, melyek még nem vették fel a MEOE-vel a kapcsolatot, annak érdekében, hogy FCI kompatibilis törzskönyvezést tudjanak végezni, minél hamarabb megteszik ezt, és biztosítják a fajtakör, illetve tagságuk számára ezt a fontos szolgáltatási lehetőséget.

A széles nyilvánosság előtt szeretném megköszönni a Vidékfejlesztési Minisztérium és a NÉBIH szakembereinek a jogalkotási és pályázati időszak alatt tanúsított elfogulatlan és felelősségteljes munkájukat.

Személy szerint köszönöm a munkáját Dr. Fazekas Sándor miniszter úrnak, dr. Budai Gyula államtitkár úrnak, Szépe Ferenc főosztályvezető úrnak és Németh Csaba igazgató úrnak.

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A mai nappal a MEOE Szövetség visszakapta régi rangját és jelentőségét a magyar kinológiában. Ígérem Önöknek, hogy minden erőmmel munkatársaimmal együtt azon leszünk, hogy a szokásos szolgáltatási rend mielőbb visszaálljon.

Mindehhez türelmüket kérem, az Elismert Tenyésztő Szervezetek aktivistáinak pedig eredményes, kitartó munkát és sikeres lebonyolítást kívánok.

 

Budapest, 2013. december 10.

 

 

Korózs András

a MEOE Szövetség Elnöke 

Vissza
Támogatóink